Bierproeverij

  • bierproeverij

    Ons pand huisvest een echt bierproeflokaal in de kelder. Met, hoe kan het ook anders, een assortiment van ruim 180 bieren. En dit aantal groeit gestaag. In het proeflokaal worden regelmatig bierproeverijen georganiseerd. Een bierproeverij is niet alleen een ideale gelegenheid om nieuwe biermerken of types te ontdekken, maar ook een prima manier om gezellig met andere bierliefhebbers over bier te kletsen en meningen te delen.

  • De Aogse Markt verzorgt bierproeverijen voor groepen vanaf 15 personen. Geheel op maat maken we een passende proeverij voor je, waarbij je jezelf kunt verdiepen in de enorm diverse wereld van de bieren.
    Wil je meer weten? Check de data op onze website of stuur een mail naar info@aogsemarkt.nl.

  • mini bierproeverij

    Ben jij maar met een paar mensen en wil je ook een proeverij? Dat kan! Vraag dan naar een mini proeverij uit de mini proeverij-map! Kies jij voor 'de stevige blondjes' of geef je de voorkeur aan wit in de mix'? Alle proeverijtjes bestaan uit 3 bieren en iedereen kan zelf zijn eigen proeverij kiezen.

Dames: vooral inschrijven

  • Het wordt tijd dat bier niet langer meer uitsluitend het domein van de man is. Want met de nieuwe generatie speciaalbieren doen we ook de dames een groot plezier. Veel van die nieuwe bieren zijn een perfect alternatief voor de eeuwige witte wijn, rosé of prosecco. Laat je daarom verrassen met bier zoals je bier nog nooit hebt geproefd!