Bierdepot Aogse Markt

 • Het Aogse Bierdepot

  Beleggen, investeren, liquiditeit, aandelen, dividend en annuïteit. Allemaal termen uit het bankwezen. Ben je al afgehaakt? Niet doen hoor, want dit gaat over BIER! Bier dat bewaard wordt in een oud bankgebouw, waarin je nu investeert voor later, zonder rente te hoeven betalen.

  Hoe werkt het?
  Koop bij de Aogse Markt een fles bier van 75 cl. Wij labelen jouw fles met jouw naam en een nummer en bewaren deze fles voor jou in het Aogse Bierdepot. De fles mag daar zolang blijven liggen als dat jij wilt en jij bepaalt wanneer je deze fles bij ons opdrinkt. Het advies is minimaal 5 jaar omdat deze bieren over 5 jaar het beste op dronk zijn. Dat kan zijn omdat je dan een x-aantal jaren getrouwd bent. Of omdat één van je kinderen 18 jaar wordt. De fles wordt op jouw verzoek overhandigd wanneer jij hem wilt opdrinken in de Aogse Markt.

  Welke bieren zijn hiervoor geschikt?
  Niet alle bieren zijn hiervoor geschikt. Vers is niet altijd beter. Sommige speciaalbieren worden namelijk nog lekkerder als je ze laat rijpen, zoals ook gebeurt bij goede wijnen. Bij het rijpen van bier ondergaat de smaak een ware transformatie. Het bier bevat minder koolzuur en minder hopaccenten, waardoor de smaak zachter en intenser wordt en ronder in de afdronk.

  De Aogse Markt heeft onder meer de volgende bieren in het assortiment opgenomen die geschikt zijn om te laten rijpen.
  - Jopen Meesterstuk
  - Gouden Carolus Indulgence
  - La Trappe Quadrupel
  - Gulden Draak Brewmasters Edition
  - Hertog Jan Grand Prestige
  - Rodenbach Vintage
  Vanaf € 17,50 per fles (75 cl.)

  Investering voor de toekomst
  De prijs van deze bieren is nu heel schappelijk. Maar wil je één van deze bieren over 5 jaar drinken, dan betaal je wellicht het dubbele voor een fles van 75 cl uit 2015/2016. Het is dus een mooie investering die je nu doet. Wij bewaren jouw fles in het Aogse Bierdepot, welke zich bevindt in de bierkelder van de Aogse Markt. Wij hebben daar plaats voor 200 flessen. Investeer jij in jouw eigen bier? Kom bij ons langs en reserveer jouw plekje, want vol = vol!

  Voor meer informatie en vragen over het Aogse Bierdepot kan je contact opnemen met Ben Sprenkels op (076) 205 05 05.

Hier rusten onze bieren